Et ledende selskap innen maskinering fra 2009
Monday – Friday

07:00 - 16:00

+47 94 89 86 50

post@onemachining.no

Plogfabrikkvegen 30

4353 Klepp Stasjon

K-HMS

One Machining AS er NS-EN ISO 9001 : 2015 Sertifisert

Vi er ISO 9001:2015 sertifisert, og det betyr at våre produkter oppfyller høyeste kvalitetsstandarder. Vi fokuserer på kundetilfredshet og pålitelige leveranser.

Hva er ISO 9001:2015 sertifisering?

ISO 9001:2015 er en internasjonal standard for kvalitetsstyringssystemer som har blitt anerkjent over hele verden som et symbol på fremragende kvalitet og forretningspraksis. Sertifiseringen er tildelt kun til organisasjoner som demonstrerer en betydelig forpliktelse til å opprettholde høye standarder for kvalitet i sine produkter og tjenester.

Vårt forpliktelse til kvalitet

One Machining AS har alltid vært dedikert til å levere produkter og tjenester som oppfyller eller overgår kundens forventninger. Med vår ISO 9001:2015 sertifisering, forplikter vi oss til følgende prinsipper:

  1. Kontinuerlig Forbedring: Vi søker kontinuerlig måter å forbedre våre prosesser, produkter og tjenester på for å sikre at våre kunder får det beste av det beste.

  2. Kundeorientering: Vi er fokusert på å forstå og imøtekomme våre kunders behov og krav, og vi arbeider hardt for å opprettholde et høyt nivå av kundetilfredshet.

  3. Effektiv Ledelse: Vår organisasjon er forpliktet til effektiv ledelse og et sterkt engasjement for ansvarlig forretningspraksis.

  4. Faktabasert Beslutningstaking: Vi tar beslutninger basert på grundige analyser og pålitelige data for å sikre at våre handlinger er velinformerte og effektive.

Fordelene med ISO 9001-sertifisering

Som en NS-EN ISO 9001:2015 sertifisert organisasjon kan våre kunder stole på oss for følgende fordeler:

  1. Kvalitetssikret Produksjon: Våre produkter gjennomgår grundige kvalitetskontroller gjennom hele produksjonsprosessen for å sikre feilfrie resultater.

  2. Tidlig Avviksoppdagelse: Vi er i stand til å identifisere og håndtere eventuelle avvik tidlig, noe som bidrar til å redusere risiko og kostnader.

  3. Pålitelige Leveranser: Vår forpliktelse til kvalitet og effektivitet garanterer pålitelige leveranser og oppfyllelse av tidsfrister.

  4. Kundetilfredshet: Vi arbeider kontinuerlig for å oppnå høyeste nivå av kundetilfredshet, og vi tar dine tilbakemeldinger på alvor for å forbedre våre tjenester.